måndag 24 april 2017

Aktuellt
Om oss
Äktenskap.info
Second Opinion (podd)
Studio SEA (youtube-kanal)
Almedalsveckan 2016
WilberforceAkademin
Resurser
Stöd oss
Medlem
Plusmedlem
Kontakta oss
Årsmötesföredrag 2017
NyhetsbrevPrenumerera på vårt nyhetsbrev.
E-post

Telefon


Ordinarie medlemskap

SEA är en resurs för församlingen i världens kanske mest sekulariserade land och en kristen röst i det offentliga Sverige. Vi arbetar genom nätverkande, seminarier, artiklar, lobbyverksamhet och offentlig debatt. Vi påverkar samhällsdebatten med kristen tro och kristna värderingar men för att vår opinionsbildning ska ha ännu större tyngd behöver vårt nätverk fortsätta växa.

Som medlem har Du möjlighet att vara med och bygga upp en strategisk rörelse för ett förändrat Sverige.

Just nu har vi ett jubileumserbjudande (SEA fyllde 15 år den 26 november 2016!) där du som ny medlem får antingen en ny bok om CS Lewis ("CS Lewis: Förnuft och fantasi" av teologen Ray Baker) eller en ny bok om reformationen och Martin Luther ("Martin Luther – hans liv, lära och inflytande" av kyrkohistorikern Stephen J Nichols).

Erbjudandet gäller om man blir ordinarie medlem (250kr/år). Skriv antingen "CS Lewis" eller "Luther" på nedanstående fält med rubriken "Samfundstillhörighet (frivilligt)".

Vid sidan om detta har vi en växande resursbank med skrifter, artiklar, filmade debatter, seminarier!

_______________________________________________________________


Genom att bli medlem stödjer du uppbyggnaden av en stark evangelisk allians i Sverige. Som medlem får du ett elektroniskt nyhetsbrev med information om konferenser och seminarier och kommentarer till det som händer i kyrka och samhälle. Var därför noga med att ange rätt e-postadress. Som välkomstgåva får Du även ett ex av vår idéskrift senaste nummer När minoriteten tar majoriteten som gisslan - Om identitet och sexualitet i queerteoriernas tidevarv ur vår skriftserie Brytpunkt.

Avgift för ordinarie medlemskap är:
Ordinarie medlem    250 kr/år
Familjemedlem         75 kr/år
Student                 100 kr/år

När du fyllt i dina uppgifter nedan så kommer du inom kort få ett välkomstbrev och ett inbetalningskort hemskickat tillsammans med Brytpunkt. Du kan då välja att betala ditt medlemskap via Swish (123 691 91 38) eller Plusgiro (81 00 23-2).Tack för Ditt stöd!Personuppgifter

Namn
Efternamn
Mobil
Telefon
Telefon Arbete
E-post
Personnummer
-
Kön
ManKvinna
Samfundstillhörighet (frivilligt)

Faktureringsadress (om annan än ovan)

Fakturanamn

 

Second Opinion
Nyhetsbrev