torsdag 23 oktober 2014

Riksdagsvalet 2014
Aktuellt
Om oss
Resurser
WilberforceAkademin
Stöd oss
Medlem
Plusmedlem
Nätverk
Kontakta ossPrenumeration
Prenumerera på vårt nyhetsbrev.
E-post

Telefon


SEA är en resurs för församlingen i världens kanske mest sekulariserade land och en kristen röst i det offentliga Sverige. Vi arbetar genom nätverkande, seminarier, artiklar, lobbyverksamhet och offentlig debatt. Vi påverkar samhällsdebatten med kristen tro och kristna värderingar men för att vår opinionsbildning ska ha tyngd behöver vårt nätverk fortsätta växa.

Som medlem har Du möjlighet att vara med och bygga upp en strategisk rörelse för ett förändrat Sverige. Du får också ta del av en växande resursbank med skrifter, artiklar, filmade debatter, seminarier, etc. exklusivt för våra medlemmar!

Extra erbjudande!

Dokumentären ”Love Costs Everything” skildrar förföljelsen av kristna från de första martyrerna till sju nutida livsberättelser om tro som inte känner något pris.
För trailer klicka här.

Kristna är i
dag världens mest förföljda religiösa grupp. 200 miljoner människor riskerar våldsamma förföljelser i 35 länder. Kristna hotas, misshandlas, våldtas och dödas bara för att de tror att Jesus är Guds son. Missa inte denna gripande och kritikerrosade dokumentär.


Stefan Gustavssons nya bok "Skeptikerns guide till Jesus del 1: om evangeliernas trovärdighet". I boken går Stefan till botten med de historiska frågorna: Vad kan vi veta om Jesus? Vilka är källorna? Ämnen som är rykande aktuella, inte minst med anledning av debatten kring ärkebiskopsvalet.
 
Om du anmäler dig som Plusmedlem och ger minst 100 kr i månaden, kan du få ett ex av antingen ”Love Costs Everything” eller "Skeptikerns guide till Jesus" gratis.

För församlingar och organisationer som ingår i SEA:s nätverk eller nuvarande Plusmedlemmar går det att köpa DVD:n för 250 kr. Eposta oss info@sea.nu.

Genom att klicka på menyn till vänster eller länkarna här nedan så kan du få mer information kring de olika sätten du kan stödja oss på.


Du kan stödja Svenska Evangeliska Alliansens arbete på tre olika sätt:

Ge en engångsgåva

Du kan även vara med och stödja vårt arbete för ett förvandlat Sverige genom att ge en engångsgåva. Antingen till allt vårt arbete, eller också till ett speciellt projekt. Detta gör du enklast genom vårt PlusGirokonto:

108 64 10-6

Tack för ditt stöd!Tillsammans förändrar vi Sverige!

 

Kriget mot kristna & Wilberforce
Behövs en reformation