torsdag 18 december 2014

Riksdagsvalet 2014
Aktuellt
Om oss
Resurser
WilberforceAkademin
Stöd oss
Medlem
Plusmedlem
Nätverk
Kontakta ossPrenumeration
Prenumerera på vårt nyhetsbrev.
E-post

Telefon


SEA är en resurs för församlingen i världens kanske mest sekulariserade land och en kristen röst i det offentliga Sverige. Vi arbetar genom nätverkande, seminarier, artiklar, lobbyverksamhet och offentlig debatt. Vi påverkar samhällsdebatten med kristen tro och kristna värderingar men för att vår opinionsbildning ska ha tyngd behöver vårt nätverk fortsätta växa.

Som medlem har Du möjlighet att vara med och bygga upp en strategisk rörelse för ett förändrat Sverige. Du får också ta del av en växande resursbank med skrifter, artiklar, filmade debatter, seminarier, etc. exklusivt för våra medlemmar!

Extra erbjudande! Värva medlemmar och få fribiljetter till nya filmen Exodus: Gods and Kings!

Från hyllade regissören Ridley Scott (Gladiator) kommer nu Exodus: Gods and Kings, ett storslaget epos om Moses och uttåget ur Egypten. Oscarbelönade Christian Bale är Moses och i övriga roller ser vi bl. a Joel Edgerton, Sigourney Weaver, Aaron Paul och Indira Varma. (Trailer)

Erbjudande: Genom att du värvar en ordinarie medlem, får du två fribiljetter till filmen Exodus: Gods and Kings. För en värvad plusmedlem, får du tre fribiljetter till biofilmen. OBS! Begränsat antal biljetter! Först till kvarn gäller!

Medlemstävlingen pågår t o m den 7 december 2014, den andra advent. Detta innebär att nya medlemmar måste vara oss tillhanda senast detta datum för att de skall räknas med i tävlingen. Tanka ner formuläret och läs instruktionerna här.Medlemsavgifter
Ordinarie medlem    250 kr/år
Familjemedlem    75 kr/år
Student        100 kr/år

Plusmedlem minst 100/kr månad.
SEA skickar ett autogiromedgivande, för de som väljer att ge via autogiro.


Skicka in dina värvade medlemmar till:
Svenska Evangeliska Alliansen
Luntmakargatan 84
113 52 STOCKHOLM

Ange NAMN, ADRESS, TELEFON OCH E-POST, FÖDELSEDATUM för både Dig själv och de nya medlemmarna/plusmedlemmarna.

Eller maila uppgifterna enligt ovan till info@sea.nu

_______________________________________________________________


Genom att klicka på menyn till vänster eller länkarna här nedan så kan du få mer information kring de olika sätten du kan stödja oss på.


Du kan stödja Svenska Evangeliska Alliansens arbete på tre olika sätt:

Ge en engångsgåva

Du kan även vara med och stödja vårt arbete för ett förvandlat Sverige genom att ge en engångsgåva. Antingen till allt vårt arbete, eller också till ett speciellt projekt. Detta gör du enklast genom vårt PlusGirokonto:

108 64 10-6

Tack för ditt stöd!Tillsammans förändrar vi Sverige!

 

Värvningstävling EXODUS
Behövs en reformation
Kriget mot kristna & Wilberforce