måndag 16 juli 2018

Aktuellt
Om oss
Podd: Second Opinion
Youtube: Studio SEA
SEA i Almedalen
WilberforceAkademin
Resurser
Brytpunkt: Islam och kristen tro
När två blir ett
Äktenskapets vecka
Brytpunkt: När minoriteten...
Utbildningspaket
Evangelisk identitet
Rekommenderad undervisning
Utmaningen mot religionsfriheten
Sociopolitisk uppförandekod
Utmaningen mot äktenskap & familj
SEA Paper
Utmaningen mot människovärdet
Kristen tro och andra religioner
Resurssida: Äktenskap.info
Stöd oss
Medlem
Plusmedlem
Kontakta oss
Nyhetsbrev
TestPrenumerera på vårt nyhetsbrev.
E-post

Telefon


Resurser

Svenska Evangeliska Alliansen är en resurs för församlingarna i Sverige. Vi arbetar genom nätverk, föreläsningar, seminarier, artiklar, utbildning, lobbyverksamhet och offentlig debatt i media.

Regelbundet brukar vi anordna seminarier i aktuella ämnen, oftast i nära anslutning till vårt kontor i Stockholm. Givetvis erbjuder vi seminarier och föreläsningar på andra orter vid efterfrågan från församlingar och organisationer. Det kan handla om föreläsningar om alltifrån Bibelns trovärdighet till kristet samhällsengagemang.
Sedan sommaren 2010 arrangerar vi även seminarier under Almedalsveckan i Visby.

Under rubriken Resurser samlar vi länkar, dokument och andra intressanta resurser inom de fem huvudområden som SEA arbetar med och som vi ser utmanas i vår kultur:


Resurserna är öppna och kan användas av alla som har behov mer information och fakta inom dessa områden. Det går också att beställa DVD:er från våra seminarier, idéskrifter och andra böcker som vi har gett ut. Som medlem får man dessutom rabatterat pris på sina beställningar. Plusmedlemmar får 20% rabatt och ordinarie medlemmar får 10% rabatt.

SEA erbjuder även skräddarsydda utbildningspaket som ger församlingar möjlighet att fördjupa sig inom aktuella områden. Tveka inte att maila info@sea.nu eller ring 08-30 07 80 om Du har frågor eller funderingar omkring innehåll eller upplägg.

 

Bokpaket
Islam och kristen tro - BRYTPUNKT
Second Opinion