tisdag 24 maj 2016

Aktuellt
Almedalsveckan 2016
Om oss
Resurser
Äktenskapets dag
Riksdagsvalet 2014
Skrift: Normkritik och queerteori
Utbildningspaket
Utmaningen mot Bibeln
Rekommenderad undervisning
Utmaningen mot religionsfriheten
Sociopolitisk uppförandekod
Utmaningen mot äktenskap & familj
Utmaningen mot människovärdet
Utmaningen mot Jesus
WilberforceAkademin
Stöd oss
Medlem
Plusmedlem
Kontakta ossPrenumeration
Prenumerera på vårt nyhetsbrev.
E-post

Telefon


Resurser

Svenska Evangeliska Alliansen är en resurs för församlingarna i Sverige. Vi arbetar genom nätverk, föreläsningar, seminarier, artiklar, utbildning, lobbyverksamhet och offentlig debatt i media.

Regelbundet brukar vi anordna seminarier i aktuella ämnen, oftast i nära anslutning till vårt kontor i Stockholm. Givetvis erbjuder vi seminarier och föreläsningar på andra orter vid efterfrågan från församlingar och organisationer. Det kan handla om föreläsningar om alltifrån Bibelns trovärdighet till kristet samhällsengagemang.
Sedan sommaren 2010 arrangerar vi även seminarier under Almedalsveckan i Visby.

Under rubriken Resurser samlar vi länkar, dokument och andra intressanta resurser inom de fem huvudområden som SEA arbetar med och som vi ser utmanas i vår kultur:


Resurserna är öppna och kan användas av alla som har behov mer information och fakta inom dessa områden. Det går också att beställa DVD:er från våra seminarier, idéskrifter och andra böcker som vi har gett ut. Som medlem får man dessutom rabatterat pris på sina beställningar. Plusmedlemmar får 20% rabatt och ordinarie medlemmar får 10% rabatt.

SEA erbjuder även skräddarsydda utbildningspaket som ger församlingar möjlighet att fördjupa sig inom aktuella områden. Tveka inte att höra av Dig till samordnare Jacob Rudolfsson på jacob.rudolfsson[at]sea.nu eller 08-30 07 80 om Du har frågor eller funderingar omkring innehåll eller upplägg.

 

Behöver tron försvaras
Frihet till samvete
Webbtv