måndag 24 april 2017

Aktuellt
Om oss
Äktenskap.info
Second Opinion (podd)
Studio SEA (youtube-kanal)
Almedalsveckan 2016
WilberforceAkademin
Resurser
Stöd oss
Medlem
Plusmedlem
Kontakta oss
Årsmötesföredrag 2017
NyhetsbrevPrenumerera på vårt nyhetsbrev.
E-post

Telefon


Plusmedlem

SEA är en resurs för församlingen i världens kanske mest sekulariserade land och en kristen röst i det offentliga Sverige. Vi arbetar genom nätverkande, seminarier, artiklar, lobbyverksamhet och offentlig debatt. Vi har stora drömmar om att påverka samhällsdebatten med kristen tro och kristna värderingar men för att vår opinionsbildning ska ha tyngd behöver vårt nätverk fortsätta växa.

Som medlem har Du möjlighet att vara med och bygga upp en strategisk rörelse för ett förändrat Sverige. Du får också ta del av en växande resursbank med skrifter, artiklar, filmade debatter, seminarier, etc. exklusivt för våra medlemmar!


Ge 100 kr/mån eller mer och få Nabeel Qureshis nya bok "Jihad - brännande frågor och svar".


Boken upp ett av vår tids största problem: Hur ska våld och terror i islams namn bemötas? Författaren tecknar en initierad bild av den historiska bakgrunden och hur jihad kommer till uttryck i dag.
Hur ska vi förstå och förhålla oss till våra muslimska medmänniskor? Med stor värme och kärlek visar författaren på en väg framåt utan att göra avkall på sanningen om jihad. En mycket aktuell och angelägen bok för vår tid.Ge 100 kr/mån eller mer och få Stefan Gustavssons nya bok "Behöver tron försvaras? Manifest för kristen apologetik".

Boken är ett fältrop till en kristenhet som till stora delar har kapi­tulerat under sekulariseringens tryck. Den är en väckarklocka som manar till ett apologetiskt uppvaknande. Stefan Gustavsson ger här sin personliga, djupt allvarliga uppmaning att ta den kulturella och andliga striden på fullaste allvar.
Ge 100 kr/mån eller mer och få Nabeel Qureshis nya bok "Jag sökte Allah och fann Jesus - En hängiven muslim möter Jesus".

Boken ger en unik inblick i hur det är att växa upp som muslim i västvärlden, hur många muslimer tänker och känner både kring sin egen tro och kring den emellanåt anstötliga kristna tron. Du som vill lära dig att bättre förstå och bemöte dina muslimska vänner och bekanta får här ta del av ett vittnesbörd som är långt mer värt än tusen läroböcker.

______________________________________________________


Genom att bli Plusmedlem blir Du en del av ett bärarlag, som tar ett tydligt ekonomiskt ansvar för att förverkliga visionen om ett förvandlat Sverige. Som Plusmedlem får du givetvis också det elektroniska nyhetsbrevet, men Du får också en månadshälsning från vår generalsekreterare Stefan Gustavsson med uppdaterade rapporter om vad som händer i arbetet.

Förutom att du får en av nedanstående premier får du även varje ny utgåva i skriftserien Brytpunkt (där En brännande fråga, Om Jesus och Jonas och Ecce Homo - Se Människan! tidigare har kommit ut, samt Behövs en reformation? Romersk-katolsk och evangelikal teologi i dialog, och 20 % rabatt på SEA:s produkter.


När du fyllt i dina uppgifter nedan så kommer du inom kort få ett välkomstbrev hemskickat till Dig. (Under sommaren skickas det först under mitten på augusti).

Tack för Ditt stöd!

Förnamn:


Efternamn:


Gatuadress:


Postnummer och ort:


Telefon:


E-postadress:


Födelsedatum (år-månad-dag):


Belopp:
1000 kr
500 kr
250 kr
200 kr
100 kr
50 kr
Valfritt belopp


Vald premie:

Nabeel Qureshis nya bok "Jihad - brännande frågor och svar"

Stefan Gustavssons nya bok "Behöver tron försvaras? manifest för kristen apologetik".
 
Nabeel Qureshis bok "Jag sökte Allah och fann Jesus"
 
"Bonhoeffer: Präst - Martyr - Spion" av Eric Metaxas

"Skeptikerns guide till Jesus, del 2 – om Jesu identitet och uppståndelse" av Stefan Gustavsson
"Skeptikerns guide till Jesus, del I – om evangeliernas trovärdighet" av Stefan Gustavsson

Love Costs Everything (DVD)
Ut ur saltkaret, Rebecca Pippert
Korsfäst Konung, Timothy Keller
Två DVD:er: Gåtan om livets uppkomst (dokumentär) och Vad tror du på människa? (debatt mellan Stefan Gustavsson och Christer Sturmark)
Gud och hans kritiker, Mats Selander (red)

Efter detta – om Guds kärlek och rättvisa, himmel och helvetet av Stefan Swärd
Varför ska jag tro på Gud? av Timothy Keller
Kristen på goda grunder av Stefan Gustavsson + Kapstadsöverenskommelsen
Till trons försvar av William Lane CraigBetalningssätt:
Autogiro
Inbetalningskort

 

Nyhetsbrev
Second Opinion