Bli medlem

Vill du vara med och stödja en tydlig kristen röst? Svenska Evangeliska Alliansen är en resurs för dig som enskild kristen, eller som lokal församling, i ett av världens mest sekulariserade länder. Med Lausannedeklarationen som grund, och tillsammans med den världsvida evangeliskt kristna rörelsen, står vi för:

  • en tilltro till Bibelns auktoritet som Guds sanna ord
  • en bekännelse av Jesus som den ende Frälsaren och Herren
  • nödvändigheten av personlig omvändelse och tro
  • missionsuppdragets brådskande utmaning
  • behovet av den helige Ande för liv och tjänst.

Oavsett om du kallar dig evangelisk, evangelikal, högkyrklig, lågkyrklig, väckelsekristen, salvationist, karismatiker eller pentekostal är du varmt välkommen i vårt nätverk. Vi behöver stå tillsammans för att fullborda missionsuppdraget och för att se Guds rike förkroppsligas i vår värld!

Medlemserbjudande just nu:

Bli medlem i SEA för 300 kr. Då får du boken ”Vi kan ju inte göra något mot sanningen. Volym 1” av SEA:s generalsekreterare Olof Edsinger. Dessutom får du vårt välfyllda nyhetsmail varannan fredag, där du blir uppdaterad på aktuella händelser och material från SEA: nyhetskommentarer, poddar, filmade seminarier, bokerbjudanden med mera.

För att få del av detta erbjudande, skriv kampanjkoden Sanning i formuläret nedan. Vill du i stället ha Volym 2, som handlar om Samhälle och politik? Skriv Vol 2 i formuläret!

Om du lägger på en hundralapp kan du i stället få boken Olika och jämlika  för endast 100 kr inkl frakt (ord pris: 245 kr + frakt).
Skriv i så fall kampanjkoden O&J i formuläret nedan.

_______________________________________________________________

Våra olika medlemsavgifter:
Ordinarie medlemskap: 300 kr/år
Student: 150 kr/år
Familjemedlem (utöver ett ordinarie medlemskap): 100 kr/år

När du har fyllt i dina uppgifter nedan får du ett inbetalningskort hemskickat tillsammans med eventuell välkomstpremie. Du kan välja om du betalar ditt medlemskap via Swish eller Plusgiro. Genom att fylla i formuläret godkänner du att dina uppgifter läggs in i SEA:s medlemsdatabas, och du ger SEA tillåtelse att kontakta dig så länge som du inte skriftligen har meddelat något annat.