På gång

 

Konsultationer

En missiologisk konsultation i SEMA:s regi är en process där vi med utgångspunkt i några utvalda bibeltexter ber, reflekterar och i grupp samtalar om vårt missionsuppdrag. Hur har vi förstått och utfört detta fram till nu? Hur väl stämmer det med Bibelns beskrivning av vad vi ska göra? Fokus ligger på en fördjupad prövning av vår inriktning och vårt arbetssätt, snarare än på diskussion om hur vi ska lösa praktiska problem.

Under Engage-konferensen den 9 oktober samlas vi för en 3 timmars minikonsultation med fokus på missionens syfte och pris.

Den 2 december samlas vi för en heldag i Pingstkyrkan i Upplands Väsby under rubriken ”Vad innebär det att göra Jesus känd bland alla folk, stammar, länder och språk?”

Du är välkommen att anmäla dig oavsett om du är ansluten till SEMA eller inte. För mer info, maila till event@missionsalliansen.se

 

Nyhetsmail

Några gånger per år utkommer SEMA:s nyhetsmail, med en hälsning från någon i ledningsgruppen, aktuellt kalendarium samt länkar till resurser som vi tror kan vara till nytta för mottagarna. För att anmäla dig, maila till info@missionsalliansen.se