På gång

 

Visions- och strategidagar

Varje år inbjuder SEMA sina medlemsorganisationer till en visions- och strategidag. Tanken med dessa är att ge möjlighet till bön och samtal om hur SEMA kan göra största möjliga nytta under  året som ligger framför. I avsaknad av årsmöte är de vårt årliga forum för att tillsammans stöta och blöta vart vi är på väg, vad vi vill och – inte minst – vad Gud vill.

Nästa visions- och strategidag är planerad till på Västanås Gård den 5–6 mars 2024.

 

Konsultationer och picknicks

En missiologisk konsultation i SEMA:s regi är en process där vi med utgångspunkt i några utvalda bibeltexter ber, reflekterar och i grupp samtalar om vårt missionsuppdrag. Hur har vi förstått och utfört detta fram till nu? Hur väl stämmer det med Bibelns beskrivning av vad vi ska göra? Fokus ligger på en fördjupad prövning av vår inriktning och vårt arbetssätt, snarare än på diskussion om hur vi ska lösa praktiska problem.

En picknick är ett seminarium eller mötesplats där vi delar information och resurser för att stärka varandras olika strategiska uppdrag för att utföra missionsuppdraget.

Aktuella datum annonseras genom SEMA:s nyhetsmail.

Nyhetsmail

Några gånger per år utkommer SEMA:s nyhetsmail, med en hälsning från någon i ledningsgruppen, aktuellt kalendarium samt länkar till resurser som vi tror kan vara till nytta för mottagarna. För att anmäla dig, maila till info@missionsalliansen.se