Anmäl dig som Plusmedlem i SEA och bli en av de första som får Stefan Swärds nya bok om helvetet, ”Efter detta – om Guds kärlek och rättvisa, himmel och helvetet”, med förord av SEA:s generalsekreterare Stefan Gustavsson. Boken, som väckt stor uppmärksamhet innan den till och med blev färdigskriven, ges ut kring den 1 oktober men redan nu kan du förhandsboka ditt ex av boken genom att bli Plusmedlem i SEA.

Stefan Swärds bok är en av sex välkomstgåvor som du kan välja bland om du ger 100 kr/mån eller mer till SEA:s arbete.

En annan aktuell premie som SEA nu erbjuder nya Plusmedlemmar är New York Times bästsäljaren ”Varför ska jag tro på Gud?” av Timothy Keller. Rick Warren, pastor i Saddleback Church, Kalifornien säger så här om boken: ”Det här är den bok jag ger till alla mina vänner som är andliga sökare eller skeptiker.” Boken, som svarar på de vanligaste invändningarna mot kristen tro, har även fått toppbetyg av ungdomsmagasinet Ikon1931:s recensent.

Övriga premier som du kan välja bland är Stefan Gustavssons ständigt angelägna bok ”Kristen på goda grunder”, en bok som på ett pedagogiskt sätt försvarar Bibelns trovärdighet och ger intellektuellt hederliga skäl för kristen tro. Om du väljer ”Kristen på goda grunder” får du dessutom ett ex av Kapstadsöverenskommelsen (pocketbok inkl Lausannedeklarationen och Manillamanifestet), som är en ypperlig presentation av evangelikal kristen tro och som rönt stor uppmärksamhet internationellt.

För mer information om våra erbjudanden för medlemmar respektive Plusmedlemmar – och möjlighet att registrera sig – klicka på nedanstående länkar.

Jag är intresserad av att bli medlem!

Jag är intresserad av att bli Plusmedlem!