Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Uppdrag: Guds rike

3 december, 2021 - 4 december, 2021

Det är med glädje och förväntan som vi i höst bjuder in till ännu en upplaga av Uppdrag: Guds rike. Konferensen, som hämtar sin inspiration från European Leadership Forum i Polen, är tänkt som en mötesplats för ledare och andra kristna som längtar efter att se Guds rike göra ett avtryck i sin egen samtid.

Utöver de gemensamma samlingarna kommer vi att erbjuda sex olika nätverk (fördjupningsspår): Samhällspåverkan, Apologetik, Teologi, Kristna naturvetare, Förkunnare och Kristet företagande. Genom dessa vill vi vara med och utrusta dig som deltagare till ett liv som gör en skillnad för vårt land. Genom bön, samtal och gemenskap hoppas vi också att vi alla ska få hjälpa varandra till ett växande i tro, frimodighet och glädje i tjänsten.

Platsen för konferensen är Korskyrkan och Roseniuskyrkan i Stockholm. Priset fram till 14 november är 600 kr, vilket inkluderar all mat och fika utöver fredag lunch. Därefter höjs det till 650 kr. (Halva priset om du bara är med en av dagarna; skriv i så fall detta i din anmälan.) Sista anmälningsdag är 28 november. Kvällsmötena är öppna även för icke konferensdeltagare, och vi återkommer om coronaläget skulle påverka möjligheterna att genomföra programmet som planerat.

Detaljer

Start:
3 december, 2021
Slutar:
4 december, 2021
Webbplats:
https://uppdraggudsrike.se