– Flera butikshyllor har gapat tomma när folk har hamstrat toalettpapper. I dessa kristider sätter svenskarna större tilltro till mängden toarullar man har hemma än något annat basbehov för att trygga sin existens. Det här är en möjlighet för den kristna församlingen att engagera människor i de verkligt stora frågorna om livets mening, Guds existens och Jesu person. Därför lanserar vi Tro-alettrullen!

Det säger Svenska Evangeliska Alliansens Jacob Rudenstrand i samband med att organisationen släpper sin senaste resurs: toalettrullar med de bästa apologetiska argumenten för kristen tro.

– Kyrkor kan nu beställa våra Tro-alettrullar som garanterat kommer att välkomnas av sekulariserade svenskar i karantän. Till skillnad från bibeltraktat som de flesta slänger utan att läsa kommer dessa rullar att både läsas och användas, säger Jacob Rudenstrand.

– Vi har samlat de bästa svaren på de vanligaste invändningarna mot kristen tro på toalettpappersrullar av hög kvalitet. Pappret är även extra mjukt och absorberande. Bara det bästa pappret duger åt församlingar som vill möta svenskarnas behov av toapapper samtidigt som man inte väjer för de svåra frågorna om vem Gud är. Och beställer man idag får man även deluxe-versionen, Sarefatservetterna, rullen som aldrig tar slut.

– Tro-alettrullen är också en bild av hur Gud handlar. Han tar vår skit som spolas bort från våra liv och gör oss redo för att möta världen på nytt, avslutar Jacob Rudenstrand.