I skrivande stund är det alldeles strax avfärd till Nyhemsveckan – pingströrelsens årliga konferens utanför Mullsjö. SEA kommer att vara med under hela veckan för att informera om och även värva fler medlemmar.

Sommaren är normalt en tid där åtminstone vi svenskar slår av på takten en aning. För oss är det tvärtom i sommar. Sommarens konferenser är perfekta mötesplatser där vi kan få fler människor att inse behovet av en stark, samlad, kristen röst i Sverige. Därför storsatsar vi under sommaren och vi kommer att medverka under totalt sex olika konferenser. Kalendarium för dessa hittar Du här i nyhetsbrevet. Saknar Du oss på någon konferens, så är det för att vi hinner inte med fler i år.

Vi märkte under förra sommaren att intresset för det vi gör är stort, men att många inte har tagit steget och blivit medlemmar. Kanske är Du en av dem som bara har det ”ogjort”, men som nu vill vara med och skruva upp volymen på den kristna rösten. Idag är en bra dag att bli medlem! Faktum är att ju fler vi blir – desto tydligare kan vi tala i det offentliga rummet. Klicka Dig in under ”Personligt medlemskap” i vänsterspalten för att bli medlem.

Vårt elektroniska nyhetsbrev kommer inte heller att slå av på takten under sommaren. Varje fredag kommer det att komma ut, med nyheter från kyrka och samhälle. Så från en Internetuppkoppling nära Dig kan Du tanka ner nyheterna till hängmattan, husvagnen eller sommarstugan. Prenumererar Du inte redan, så kan Du göra det i vänsterspalten här. Trevlig sommarläsning!

Med dessa rader vill vi på Svenska Evangeliska Alliansen hälsa Dig en riktigt skön sommar och även säga välkommen på ett besök till vår monter under någon konferens.

Tillsammans förändrar vi Sverige!

LUKAS BERGGREN

Samordnare

Svenska Evangeliska Alliansen