Drömmer du om att arbeta med opinionsbildning och samhällsdebatt på kristen grund och vill få verktyg för att ta nästa steg? Eller är du bara intresserad av att lära dig mer om några av samtidens brännande politiska och teologiska frågor? Då är WilberforceAkademin för dig. Vi ger dig en fördjupad förståelse för politiska idéer, livsåskådningar som präglar samhällslivet, apologetik och skrivande samt nätverk bland några av Sveriges ledande kristna samhällspåverkare. Kursstart är 4 februari. Ansök nu!

WilberforceAkademin är vårt unika utbildningsprogram med fokus på kristen tro och samhällsdebatt. Utbildningen hålls i Stockholm vid tre veckoslut (fredag morgon till lördag kväll) från februari till april och går därför att kombinera med arbete eller andra studier. Några av lärarna vid första tillfället är Stefan Gustavsson, Frida Park, Markus Uvell, Paulina Neuding och Lars Adaktusson. Datumen för årskursen 2022 är: 4–5/2, 25–26/3 och 22–23/4. Lektionerna börjar kl 8:30 på morgonen och håller på till omkring kl 17:00.

Utbildningen arrangeras tillsammans med Apologia – Centrum för kristen apologetik, Claphaminstitutet och Sallux. Detta ger WilberforceAkademin extra styrka och kompetens som Sveriges vassaste utbildning för kristna som vill ta de stora frågorna om kristen tro och etik på allvar.

Läs mer här