Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Uppdrag: Guds rike

mars 12 - mars 13

Konferensen är flyttad från november 2020! Vi återkommer med mer detaljer när programmet är uppdaterat.

Det är med glädje och förväntan som vi i höst bjuder in till den tredje upplagan av Uppdrag: Guds rike. Konferensen, som hämtar sin inspiration från European Leadership Forum i Polen, är tänkt som en mötesplats för ledare och andra kristna som längtar efter att se Guds rike göra ett avtryck i sin egen samtid.

Utöver de gemensamma samlingarna kommer vi att erbjuda sex olika nätverk (fördjupningsspår): Samhällspåverkan, Apologetik, Teologi, Kristna naturvetare, Förkunnare och Kristet företagande. Genom dessa vill vi vara med och utrusta dig som deltagare till ett liv som gör en skillnad för vårt land. Genom bön, samtal och gemenskap hoppas vi också att vi alla ska få hjälpa varandra till ett växande i tro, frimodighet och glädje i tjänsten.

Platsen för konferensen är Korskyrkan Stockholm. Priset fram till 1 november är 600 kr, vilket inkluderar all mat och fika utöver fredag lunch. Därefter höjs det till 650 kr. (Halva priset om du bara är med en av dagarna; skriv i så fall detta i din anmälan.) Sista anmälningsdag är 15 november. Kvällsmötena är öppna även för icke konferensdeltagare, och vi återkommer om coronaläget skulle påverka möjligheterna att genomföra programmet som planerat.

Arrangörer: Svenska Evangeliska Alliansen och Apologia tillsammans med Claphaminstitutet, Focus Business School, Korskyrkan Stockholm, Langham Sverige och Världen idag.

Detaljer

Börjar:
mars 12
Slutar:
mars 13
Webbplats:
https://uppdraggudsrike.se