SEA växer och utvecklas på olika plan. Det känns därför roligt att kunna presentera vårt senaste tillskott bland medarbetarna – Emelie Rönnerfors. Emelie är anställd som informatör på 50 % och kommer att ansvara för det elektroniska nyhetsbrevet, hemsida, medlemskontakter och administration.

Utöver Emelie arbetar Stefan Gustavsson som generalsekreterare och Lukas Berggren som samordnare. Vi ställde några frågor till Emelie för att Du skall lära känna henne lite grand.

Hej Emelie, vem är Du?

Hej, jag är en 28 årig tjej som bor i Göteborg med min man. Jag är en kreativ människa och sysslar med allt från fotografering till sång. Jag är lite av en upptäcksresande som reser så fort jag kan och älskar att livet med Gud är fyllt av nya äventyr.

Vad har Du för bakgrund?

Jag har läst Media- och kommunikationsvetenskap på Göteborgs Universitet och avslutade studierna med en termin i Sydney. Sedan dess har jag arbetat som kommunikationskonsult och informatör inom både organisationer och näringsliv.

Hur känns det att börja jobba på SEA?

Det känns väldigt roligt att få vara med i expansivt skede och ha så kunniga och engagerade medarbetare. Det är motiverande att arbeta med frågor som är viktiga för Sveriges framtid.

Har Du något Du vill hälsa till alla medlemmar?

Ja, ni är så viktiga! Ibland tänker jag på hur nästa generation ska minnas oss som levde i början av 2000-talet. Det motiverar mig att göra en skillnad där jag kan. Det handlar inte alltid om att ha de rätta argumenten, det viktigaste är att ha hjärtat på rätt ställe. Kärlek är första steget mot förändring.

Emelie nås enklast på

emelie.ronnerfors[at]sea.nu